Bijles Lezen

Bijles Lezen

Bijles in Almere zorgt dat jouw kind weer ontzettend veel plezier krijgt in leren. Onze professionals hebben al jaren ervaring en doen er alles aan om uw kind zo goed mogelijk te helpen tijdens bijles lezen. 

Als uw kind op school een leerachterstand heeft opgelopen, wilt u daar natuurlijk alles aan doen. Voor scholen is het niet altijd mogelijk om ten allen tijden voldoende individuele hulp te verzorgen wegens onder andere tijdsgebrek. Bijles in Almere biedt hier in juist de uitkomst.

Onze professionals nemen de tijd voor uw kind en zorgen dat de achterstand wordt weggewerkt. Door onze verschillende invalshoeken pakken wij de kern van het probleem aan. Wij zorgen dat uw kind aan het einde van de dag met een glimlach naar huis gaat en weer zin heeft om te leren. Dat is onze missie.

Of het nou gaat om basisonderwijs of middelbaar-onderwijs onze professionals zijn van alle markten thuis. Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken? Dan kunnen wij meerdere soorten bijles tegelijk aanbieden. Deze aanpak is gegarandeerd een succes! Wij proberen tijdens de bijles altijd zoveel mogelijk af te stemmen met de lesstof die op dat moment in de klas speelt. Dit om er voor te zorgen dat uw kind niet achterloopt of voorloopt op de lesstof.

Uw zoon of dochter krijgt binnen onze praktijk altijd een vaste professional die hem of haar begeleidt. Hierdoor wordt de begeleiding persoonlijker en komt er een open leeromgeving voor het kind. Uw kind kan meerdere uren achter elkaar volgen, maar dat is zeer afhankelijk van het concentratievermogen van uw kind. Wij gaan voor kwaliteit in onze bijlesuren en willen dat de kennis op een zo goed mogelijke manier wordt aangeleerd. Daarom kijken wij altijd naar het concentratievermogen van uw kind.

Neem nu contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Hierin adviseren wij u altijd vrijblijvend over het opleidingstraject en kunnen wij een goede inschatting maken hoeveel bijles uw kind nodig heeft.